Standard EN ISO 15620:2000

Aviatec betjener sig af en unik styring af et kvalitetssikringssystem, der måler og angiver tryk og omdrejninger. Dermed er vores produktion gennemdokumenteret i kraft af en hundrede procent mekanisk kontrol.

Ved en eventuel afvigelse fra reference-data træder kvalitetssystemet ind med en alarm, der gør, at det ikke er muligt at producere videre uden stillingtagen fra maskinoperatør eller kunde.

Aviatec bruger kvalitetsstyring som en naturlig del af produktionsprocessen. Den indbyggede mekaniske kvalitetskontrol, der styrer og følger svejsningen, har vi hos Aviatec videreudviklet, så det i dag er muligt at få dokumentationen udskrevet både som grafisk kurve og i tabelform.

Hos Aviatec har kunden naturligvis også mulighed for ved særlige komplekse materialer at få en sluttest efter individuelt tilpassede programmer. Det kan være som træk- eller bøjeprøver efter EU-normer EN 15620:2000.

Dermed er også jeres kunder altid sikker på at modtage et produkt, der opfylder de aftalte kriterier og specifikationer. Og I undgår besværlige reklamationer – hvilket både kan være en dyr og ressourcekrævende oplevelse med risiko for tab af kunder.