European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) udvikler standarder indenfor hygiejnisk design til fødevareindustrien. Der har været adskillige fødevarer skandaler gennem tiderne, hvor en af årsagerne har været manglende hygiejnisk design.

EHEDG arbejder derfor bevidst på at lave nogle anbefalinger, der sikrer, at procesindustrien altid arbejder efter “best practice”, således at forbrugerne i sidste ende, altid er sikret den højeste form for fødevaresikkerhed tilgængeligt på markedet. 

EHEDG har ca. 800 medlemmer, der alle nyder godt af de råd og anbefalinger der kommer fra EHEDG

Aviatec har leveret hygiejniske løsninger til fødevareindustrien i mange år og derfor har EHEDG svejseudvalg bedt Aviatec om, at lave en anbefaling til de kommende standarder for friktionssvejsning til fødevareindustrien. Denne anbefaling skal være færdig til foråret 2013.

Hvis I vil vide mere omkring EHEDG, så kan I besøge deres hjemmeside www.ehedg.org eller kontakte Aviatec